Coaching en training op het gebied van werk en persoonlijke groei
Een greep uit de ervaringen: testimonials

Carolien: “Sonja heeft mij geholpen om mijn focus van ‘zoeken naar een oplossing’ te verschuiven naar ‘verwerken van wat me bezig houdt’. Ze bracht licht en luchtigheid, daar waar ik de neiging had om dingen heel zwaar te maken. Met haar hulp heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen karakter en wat dat betekent voor mijn gedachten, verwachtingen en gedrag. Het heeft geleid tot meer acceptatie van mijzelf, waardoor ik bewuster met allerlei situaties kan omgaan. Van hieruit heb ik weer focus voor de toekomst gevonden.”

Bastiaan: “het belangrijkste keerpunt in mijn leven is hier – nu – dit coachingstraject. Alles is weer gaan stromen. Ik voel me zekerder, bewuster en waardevoller.”

Marjolein: “Ik heb de sessies als heel fijn ervaren. Ik heb een stukje van mezelf teruggezien wat ik niet meer kende en dat is een heel fijn gevoel! Ik ben in tijden niet meer in zo’n goede flow geweest. Het klinkt misschien overdreven, maar ik heb nog nooit zo’n inspirerende persoon als jij ontmoet! Ik ben echt een week lang in de wolken na een gesprek met jou, zoveel positieve energie en ondersteuning, dank je wel voor alles.”

Dolf: “Ik heb voor jou gekozen omdat je een sterke persoonlijkheid bent, met een scherp analytisch vermogen. Ik durf mezelf te laten zien bij jou, met al mijn neuroses. Je kan op mijn niveau meedenken en structuur aanbrengen in mijn chaos. Ik vind je een stevige coach. Geweldig dat ik met jouw support mijn visie en ideeënstroom heb kunnen concretiseren in een eigen bedrijfsconcept”.

Yvonne: “mijn droom is uitgekomen: een eigen interieurstyling bureau, dank je wel mijn engel! Je hebt me steun, inspiratie en inzicht gegeven en vooral het vertrouwen dat ik het kan en mag!”

Rudy: “Het was voor mij een absolute bevestiging en erkenning voor wat er met mij is gebeurd in mijn kinderjaren en de uitwerking daarvan in mijn latere leven. Het was heel erg een eyeopener en een bevestiging van wat ik altijd heb gedacht en gevoeld. Ik ben eindelijk gehoord en begrepen. Ik kan nu tot rust komen en eindelijk verder gaan met mijn leven. Ik zit op het juiste pad bij dit traject. Hier kan ik echt thuis komen bij mezelf en verwerken, zonder (ver)oordelen.”

Aleksandra: “I could express my truly self on my own way and it was easier than I thought. I do believe that it does have to do with the coach-client klick. I felt understood truly and it was OK to be ME. And wahw, I forgot how it feels to make choices again, thank you so much!”

Marieke: “Ik voel me echt gehoord en gezien, zoveel (zelf)waardering. Ik ben zoveel vrolijker dan voorheen! Het heeft me heel veel opgeleverd aan zelfinzicht en zelfvertrouwen. Na de rouwverwerking en empowerment werd ik gewoon gevraagd voor een nieuwe baan!”